×
  • -24%
Vstavaná chladnička Liebherr IRd 3950
  • Vstavaná chladnička Liebherr IRd 3950

Vstavaná chladnička Liebherr IRd 3950 (2. trieda)

1 314,47 €
999,00 € Zľava 24%
ZĽAVA KONČÍ UŽ ZA:

Plne integrovatelná chladnička Liebherr IRd 3950 bez mrazničky.

Kompaktný model poskytuje celkový objem 137 l.

Dlhodobú čerstvosť potravín zabezpečuje klimatická zóna EasyFresh.

Je vybavená ovládaním prostredníctvom displeja Touch & Swipe.

Pýši sa mimoriadne nízkou hlučnosťou - 29 dB.

Patrí do úspornej energetickej triedy D.

KATEGÓRIA 2. TRIEDY - domáce spotrebiče, ktoré máme skladom a navyše s výraznými zľavami. Tovar 2. triedy je úplne nový, no nesie mierne poškodenie: škrabance, mierne preliačiny, čiže poškodenie je len estetické (bližšie informácie telefonicky alebo e-mailom). Tovar je plne funkčný a vzťahuje sa naň 2-ročná záruka.

  • Kód tovaru: IRd 39502T
  • EAN:
Množstvo
Na sklade

Kompaktná chladnička Liebherr IRd 3950 s technológiou EasyFresh

Plne zabudovateľná chladnička kompaktných rozmerov je vhodná do menších domácností, na chaty, či do kancelárii. Keďže sa jedná o model bez mraziacej časti, celý objem 137 l je určený na chladenie potravín. O maximálne možnú dobu čerstvosti potravín sa postará inovatívna technológia EasyFresh s hermetickým uzatvorením a zvýšenou vlhkosťou, ktorá vytvára ideálne podmienky pre skladovanie ovocia a zeleniny. Pohodlnosť pri manipulácii zabezpečuje dotykové ovládanie Touch & Swipe a kvalitné stropné LED osvetlenie, ktoré poskytuje perfektnú viditeľnosť v každom kúte spotrebiča. Vďaka svojej nízkej spotrebe energie 75 kWh ročne je zaradený do energetickej triedy D. Ak nemáte radi hlučné spotrebiče, model IRd 3950 je pre Vás ideálnou voľbou. So svojou prevádzkovou hlučnosťou len 29 dB sa z tohto pohľadu stáva jednotkou na trhu. Vďaka technológii SoftSystem sa chladnička jednoducho zatvára a otvára s mäkkým tlmením.

Vybavenie chladničky

klimatická zóna EasyFresh / LED stropné osvetlenie / ovládanie Touch & Swipe / tlmené zatvárenie dverí / CleaningMode / EnergySaver / PartyMode / zámok displeja / HolidayMode / SuperCool / alarm otvorených dverí / SabbathMode / dóza na maslo / uskladnenie vajec / trojdielny priečinok na odkladanie fliaš  / UltraSilent

Základné vlastnosti

- plne integrovateľná chladnička

- objem chladiacej časti 137 l

- úsporná energetická trieda D

- ročná spotreba energie 75 kWh

- maximálna hlučnosť 29 dB

- klimatická zóna EasyFresh

- ovládanie dotykovým displejom 

- stropné LED osvetlenie

- tlmené zatváranie / otváranie

- bez mrazničky

- kompaktné rozmery